زنان 20

مجله اینترنتی زنان ایرانی

 

مواد لازم:

آرد سفید شیرینی 2 پیمانه

روغن مایه 150 گرم (دو سوم پیمانه)

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

پودر شکر یک پیمانه سرخالی

هل سائیده شده یک قاشق چایخوری

سیب درختی 2 عدد متوسط رنده شده

گردو، بادام، فندق خرد شده نصف پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

هویج رنده شده 125 گرم

 

مواد لازم برای روی کیک :

خامه یا پنیر خامه ای یک سوم پیمانه

کره 100 گرم

پودر شکر یک و یک سوم پیمانه

رنده پوست پرتقال یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

پودر شکر، آرد و بکینگ پودر و هل را در یک کاسه مخلوط و الک می کنیم . هویج و سیب را رنده کرده و کمی آب آنها را گرفته و با آجیل خرد شده مخلوط کرده و به آنها می افزائین اکنون قالب کیک ریخته و در حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود یک ساعت در طبقه وسط فر قرار داده تا روی آن طلایی شود و داخل آن کاملاً پخته شود.

اکنون برای تزئین روی کیک، کره و پودر شکر را مخلوط می کنیم و بهم می زنیم که فقط مخلوط شود اما آب نیاز ندارد. بعد پنیر خامه ای را روی آن رنده می کنیم و پوست پرتقال رنده شده را هم اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و روی کیک را با این مخلوط کاملاً می پوشانیم.